JONSERED

JONSERED-recyclingkranen zijn ontworpen om snel te werken met verschillende zware en omvangrijke materialen en zelfs neerwaartse druk te tolereren. Elke kraan heeft een stevige basis en een eenvoudige en intuïtieve besturing, verkrijgbaar met verschillende hefvermogens. In essentie is elke JONSERED een betrouwbare kraan, gemaakt om te presteren bij hoge snelheid, en met een continue werking.

Onze klanten hebben de mogelijkheid om een JONSERED-kraan aan hun behoeften aan te passenStationair of meeneemmodel, met een emmer of een grijper, met een S-arm of Z-arm, de kraan moet worden geoptimaliseerd om bij hun manier van werken te passen. Wij als duurzame mensen begrijpen de eisen van de hedendaagse recyclingindustrie. We kunnen de klant helpen bij elke stap, vanaf het analyseren van de vereisten tot het selecteren en de ondersteuning van hun oplossing.

  • S-armsystemen
    Snelle laadcycli zijn extreem belangrijk in recycling en vereisen een armsysteem dat iedere dag weer de spanningen van herhalende laadcycli kan weerstaan. Een S-armsysteem kan worden aangepast aan verschillende reikwijdtes, afhankelijk van de werkzaamheden. S-armkranen kunnen uitgestrekt boven de last of het platform worden geparkeerd, of boven de cabine van de truck.
  • Z-armkranen
    Wanneer een kortere arm nodig is, bieden Z-armsystemen een uitstekend vermogen en duurzaamheid. Hun robuuste ontwerp is zeer geschikt voor zeer intensief werk. Afhankelijk van het kraanformaat, kan een Power Link of duwcilinder worden gebruikt om het hefvermogen van de kraan te optimaliseren. Een Z-armkraan kan worden ingeklapt en geparkeerd boven de breedte van de truck.

Wil jij werken met deze machines?

Check de vacatures hier