ZEPRO

Laadkleppen van ZEPRO bieden hefoplossingen in staal en aluminium. We leveren de laadkleppen voor lichtgewicht en zware voertuigen met liftvermogens van 450 tot 3.000 kilo.

Lees meer over ZEPRO

MULTILIFT

Met MULTILIFT bieden wij onze klanten een breed assortiment haak- en portaalarmsystemen waarmee grote hoeveelheden materialen snel en veilig verplaatst kunnen worden. Met de intelligente bedieningssystemen beheersen klanten de zwaarste taken: stabiel, snel en flexibel met een hoge mate van veiligheid en kwaliteit.

Lees meer over MULTILIFT

MOFFET

Een MOFFET meeneemheftruck kan achterop vrijwel elke vrachtwagen of trailercombinatie bevestigd worden. Monteren en demonteren kost slechts 1 minuut. Zo kunnen onze klanten snel weer aan het werk. Een MOFFET meeneemheftruck is leverbaar met een hefvermogen tot 3,5 ton.

Lees meer over MOFFET

LOGLIFT

Het uitgebreide assortiment kraanmodellen van LOGLIFT is geschikt voor alle soorten van bosbouwwerk: van het laden van op maat gezaagd hout tot volledige stammen. De kranen zijn ontworpen voor werk onder zware omstandigheden.

Lees meer over LOGLIFT

JONSERED

Het uitgebreide assortiment kraanmodellen van JONSERED is uitermate geschikt voor bosbouwwerk en werkzaamheden in de zware recyclingindustrie. De kranen zijn ontworpen voor werk onder zware omstandigheden en met het oog op duurzaamheid.

Lees meer over JONSERED

HIAB

De autolaadkranen van HIAB zijn onderscheidend op drie belangrijke punten: het tillen van zware lasten, snelle laadcycli en uiterste nauwkeurigheid. In combinatie met veiligheid, betrouwbaarheid en eenvoudige bediening hebben onze klanten het laden van elke last volledig onder controle.

Lees meer over HIAB