Werkplaatschef

‘Mijn naam is Jurrian Barelds. Ik ben werkplaatschef bij Hiab in Meppel. Ik ben verantwoordelijk voor de opbouwwerkplaats. Vaak loop ik even een rondje door de werkplaats om even met de jongens te praten: Hoe gaat het? Hoe gaat het project? Maar ook: hoe gaat het thuis?

Ook belangrijk binnen Hiab dat wij het sociale en het werk hier graag combineren, in goede zin. Qua techniek van Hiab vind ik het mooiste dat alles erin zit; je hebt te maken met mechanische technieken, hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek. Het is echt heel veelzijdig en de monteurs genieten er iedere dag weer van dat zij aan zulke prachtige machines werken.

Je hebt ook te maken met klanten

Daarnaast heb je ook veel te maken met mensen en dan met name onze klanten. Die komen regelmatig in de werkplaats om de voortgang van hun aangekochte product te bekijken.

Werken bij Hiab betekent dus eigenlijk een combinatie van alle soorten werkzaamheden die je in een technisch beroep kunt tegenkomen. We hebben alles in huis om alles zelf uit te voeren, te ontwikkelen, te tekenen maar ook te maken.’

Check al onze vacatures hier