Monteur Klaas Kuiper

Monteur worden bij Hiab? We hebben regelmatig vacatures. Klaas Kuiper vertelt je graag alles over zijn baan. Check de video rechts of lees zijn verhaal hieronder:

‘Ik ben Klaas Kuiper en ik werk bij Hiab als servicemonteur in de servicewerkplaats. Hiab is een heel mooi bedrijf om voor te werken, want alle soorten van techniek komen aan bod.

Als servicemonteur sta je de ene dag een kraan te keuren en de volgende dag voer je een onderhoudsbeurt uit aan een meeneemheftruck. Nog een dag later sta je weer iets in elkaar te lassen. Er is werkelijk geen dag hetzelfde en dat maakt het voor mij hartstikke tof werk.

Ik ben nogal gecharmeerd van alles wat met techniek te maken heeft en dat vind je hier terug, in alle soorten en maten.

Elektrotechniek, hydrauliek en constructiewerk

Je komt hier als monteur van alles tegen. Zo heb je te maken elektrotechniek, hydrauliek en constructiewerk. Al die dingen boeien mij enorm. Als jij een monteur bent in hart en nieren dan adviseer ik je om deze vacature eens te bekijken. Word jij mijn nieuwe collega in Meppel of Rotterdam?’

Werken bij Hiab?

Wil jij werken bij een stabiel en groeiend bedrijf? Lijkt het je tof om te werken met de meest gave technische producten? Ga dan direct naar de vacatures via de onderstaande button.

Naar de vacatures