Assemblagemonteur

‘Ik ben Gert-Jan de Jong en ik werk bij Hiab Frameworks in Meppel als assemblagemonteur. Als assemblagemonteur monteer en demonteer ik vrachtauto’s. Wanneer de vrachtwagen helemaal is gestript dan zorgen we er met het team voor dat het Hiab-sausje erop komt. We bouwen er een subframe, een kraan, de olietank en eventueel wat kisten op. Dat verschilt overigens per vrachtwagen, want dat is helemaal afhankelijk van hetgeen de klant wil.

Wat het zo leuk maakt hier is vooral de werksfeer. En alles is hier nieuw. Het is supergaaf om hier te werken. Als er wat is en je hebt hulp nodig dan hoef je het maar te vragen en iedereen komt op je afgelopen om je te helpen. Dat collegiale gevoel is super! Ik ben het meest trots op het feit dat je met allemaal nieuwe materialen werkt en op de goede werksfeer. Het is echt geweldig hier. En wat er ook is, je kunt altijd alles bespreken.

BBL opleiding Mechatronica

Ik volg momenteel een BBL-opleiding mechatronica en Hiab faciliteert alles voor mij. Ik kan nog wel even doorgroeien en mijzelf ontwikkelen bij Hiab de komende jaren. Je staat hier nooit stil en er zijn altijd nieuwe dingen die je kunt ontdekken en leren. Er is een toffe sfeer hier én Hiab is een groot bedrijf. Dus kansen genoeg voor iedereen. Word jij mijn nieuwe collega? We zoeken momenteel assemblagemonteurs in Meppel!’

Vacatures bij Hiab