LOGLIFT

LOGLIFT-houtkranen zijn beschikbaar met verschillende hefvermogens: van 6 tm tot 37 tm. In essentie is elke LOGLIFT een betrouwbare kraan, gebouwd om te presteren, en de bedrijven van onze klanten iedere dag draaiende te houden. Ze zorgen voor snelle maar gecontroleerde bewegingen en een geweldige verhouding tussen gewicht en vermogen.

Klanten hebben ook de mogelijkheid om van een LOGLIFT-kraan een ‘eigen’ kraan te maken. S-arm of Z-arm, volledige lengte of op lengte gezaagd, hoogzit, cabine of HiVision™ – dit zijn slechts een paar opties. Van de bedieningselementen tot de grijper, een LOGLIFT kan aan precies aan de behoefte van de klant worden aangepast. Wij helpen bij elke stap, vanaf het analyseren van de vereisten tot het selecteren en de ondersteuning van de oplossing.

S-armkranen
Een S-armkraan heeft een rechte arm die gedeeltelijk kan worden ingeklapt. Tijdens het transport wordt de kraan geparkeerd over de lading of met de tweede arm ingeklapt over de truckcabine. S-armkranen zijn beschikbaar in twee uitvoeringen. De eerste heeft een hoog gemonteerde cilinder en een D-link op de tweede arm. De tweede heeft een laag gemonteerde cilinder op de eerste arm en geen D-link. Verkrijgbaar met 10,0 tot 26,5 tm vermogen.

Z-armkranen
Een Z-armkraan heeft een inklapbaar ingebed armsysteem met twee aan de zijkant gemonteerde cilinders op de tweede arm. Wanneer geparkeerd in transportpositie over de breedte van de truck, lijkt de inklapbare arm op de letter Z. Verkrijgbaar met 6,0 tot 22,5 tm vermogen.

Accessoires
Accessoires zijn een effectieve manier om de flexibiliteit en productiviteit te verhogen. Hier volgen een aantal van de opties waaruit klanten kunnen kiezen om de kraan naar hun wens aan te passen.

 • Rotators
  Rotators zijn verbonden met een grijper door middel van een flensbevestiging, die voor de stevigste en meest directe verbinding zorgt.
 • Houtgrijpers
  LOGLIFT-houtgrijpers zijn ontworpen voor maximale efficiëntie en veeleisend werk. Er zijn tal van modellen beschikbaar, elk geschikt voor een andere toepassing.
 • Weegsystemen
  Het accuraat wegen van het hout voorkomt overbelasting en helpt eveneens om het laadvermogen en de winstgevendheid van een klant te maximaliseren. Er kan een USB-stick worden aangesloten op het weegsysteem, waardoor het gemakkelijk is om klanten het gewicht en prijsinformatie te geven. Er is ook een draadloze schaaloptie voor snellere toegang tot gegevens en een hogere productiviteit.
 • Weerbestendige beschermkap voor hoogzit
  Er is een beschermkap gemonteerd op de hoogzit, die met een riem wordt vergrendeld als hij niet wordt gebruikt.

Wil jij werken met deze machines?

Check de vacatures hier